
قهوه یزدی نوعی قهوه سنتی و بومی در شهر یزد است که قدمت آن به دوره قاجار برمیگردد و بعلت استفاده از هل و گلاب و نبات دارای طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی است.
قوه یزدی که به ثبت ملی نیز رسیده است به خاطر داشتن هل و گلاب و نبات و زعفران از طبع معتدل و طعم بسیار مطبوعی برخوردار است.
ترکیبات قهوه یزدی:
قهوه ترک ، هل ، گل محمدی ، نبات یزدی ، زعفران
روش مصرف
مقدار مورد نیاز قهوه یزدی را با آب به مدت حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده و میل نمایید.
بدون دیدگاه