قهوه یزدی ویتاسیب یزد

قهوه یزدی ویتاسیب یزد

ترکیب قهوه ترک ونبات یزدی وزعفران وهل وگل محمدی

☕️☕️قهوه یزدی یک ترکیب خاص و خوشمزه و یک نوشیدنی بومی و سنتی در شهر #یزد است.
🔸قهوه یزدی در تیرماه سال ۱۳۹۸ در فهرست آثار ناملموس ایران به #ثبتملی رسیده است. پیشینه این #قهوه به دوره #قاجار می رسد و عموما در مراسمات استفاده می شده. در فرایند آماده سازی این قهوه از گلاب، هل و نبات و زعفران استفاده می شود. 🔸پس از کشف قهوه در اتیوپی، این ماده از طریق عربستان و يمن به ایران رسید. در شبه جزیره عربستان، دانه قهوه را با ادویه های متنوعی چون هل و دارچین و … بو می دادند و بدون شکر و تلخ مصرف می کردند. همین محصول به شهر یزد رسید و در یزد آن را با شکر و نبات تهیه می کردند. قهوه را در گذشته در ظروف ماهی تابه مانند بو می دادند و چون مغز پخت نمی شد و از نظر یزدی ها طبع آن سرد بود، قهوه بوداده را با ادویه در مدت طولانی می جوشاندند (حدود ۱ تا دوساعت) و چون مانند آسیاب های امروزی قهوه کاملا پودر نمی شد، پس از پخت از صافی عبور می دادند. 🔸#قهوهیزدی_ویتاسیب یک نوشیدنی خوشمزه و سلامت که به دوست داران قهوه توصیه می کنیم حتما امتحان کنید

بدون دیدگاه

ارسال نظر